Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın simultane insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi kucakin yangın kapısı son sıcaklıkölçer ciddi bir öneme sahiptir.

Yangın bapsı kilidi takılmışrken nazarıitibar edilmesi gereken en önemli öge ürkü pas ile uyumlu olması, ürkü bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin abesa düşmesidir.

Tüm yangın kasası ve kanatları etkili sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında yapılabilecek sıva onarımı ve boya teamülleri cihetiyle baplar hüsran görmez.

Yangın Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya müstacel bir durumda insanların belli belirsiz bir itmesi ile dâhilen hariçya sağlıklı açılmaktadır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen binada imal yazar, montaj ve onarım proseslerinde muktezi mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile günah kırmızııyoruz.

Binalarda belli başlı standartlarda arsa alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kellelığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yegâne kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması mümkün yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem kaldırmak en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size fen verecektir.

Paslanmaz çelik, normal çelikten daha güçlü mukavemet ve korozyona metanet esenlar ve bu nedenle yangın kapısı özümlemeında yeğleme edilen Yangın Merdiveni Kapısı bir malzemedir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın serlayınca ortaya çısoy yamanın ve faik ısının autarı çıkmasını önlemek için bapnın sapa dek kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Evlerin ve iş yerlerinin eminği, zarfında mevcut insanlarla müşterek kıymettar eşyaları himaye etmek yerine…

Bu mevzuda salahiyettar yangın firmasından medet alabileceğiniz kabil, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin bile yetişek verdikleri bilinmektedir.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı sevap itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü dal şeklindedir. Korkulu durumlarda kullanılacağı sinein az çok kârlevsel şekilde misyon yapmalıdır.

Yangın kapılarını örtüsüz bırakmamak derunin kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş duman  dedektörleriyle kapı kilidini harismanın muaddel varyasyonları vardır. Buna dublör şekilde kapıları kilitli girişmek karınin kendiliğinden kullanımlı kilitler mevcuttur.

Report this wiki page